Krstarenja

Krstarenja

Vrijeme pasivnih odmora polako postaje prošlost i sve je manji broj turista koji žele da slobodne dane provedu izležavajući se na nekoj egzotičnoj plaži. Zato su razna krstarenja, posebno među mladima, postala apsolutni hit.

Tip krstarenja u potpunosti zavisi od Vaših mogućnosti. U dobrom društvu i sa lijepim željama jednako dobro možete da se provedete i na jedrenjaku i na plovećim gradovima od pet zvjezdica.

 

Zašto da odmor provedete na brodu? Dovoljno je da Vam kažemo da u sedam dana možete da posjetite pet različitih zemalja i mnogi od Vas će već da budu blizu rezervaciji. Vrijeme kada ste usidreni možete da provedete u obilasku lokalnih znamenitosti, a dok ste na pučini potrudite se da iskoristite sve čari koje Vam plovidba morem nosi. Gotovo svi aranžmani podrazumijevaju karte za bioskope, pozorišta, sportske terene, diskoteke, fitness i spa centre, a neki luksuzni kruzeri raspolažu i sa kockarnicama, mnogobrojnim internacionalnim restoranima i sl.

 

U svjetskom turizmu posebno su bombastične bile pojave kao što su brod “Oaza of the seas”, koji ima Central park ili “Fridom of the seas” sa ledenom dvoranom.

 

Putnici NEBO toursa do sada su:

• krstarili zapadnim i istočnim Mediteranom

• obišli zapadne i istočne Karibima

• upoznali se sa Aljaskom

• obišli Kanarske otoke

• osjetili čari norveških fjordova

 

Ukoliko i sami želite da provjerite zašto su krstarenja apsolutni hit, obiđete što više krajolika u malo dana, utalite žeđ za do sada neviđenim, javite nam se! Za Vas možemo da isplaniramo krstarenje koje će da obilježi Vaš život, a među nama izgradi neraskidivo prijateljstvo!

 

 


 

 

 

Činjenice o krstarenju koje treba da znate:

1. Zabluda je da su krstarenja privilegija bogataša. Cijena krstarenja je već od 300 eura za sedmodnevni odmor!

2. Najskuplji aranžman košta 25.000 eura po osobi, ali podrazumijeva put oko svijeta u trajanju od godinu dana!