AVIO / 4 NOĆENJA 28.12.2017.-01.01.2018.

MOSKVA – NOVA GODINA 2018

VELIČANSTVENA MOSKVA !!!… Sumnjamo da će ijedno ruho nadmašiti onaj opis osobnog doživljaja vode i tajne koju Vam ova ruska prestolnica pruza... Glavni grad Rusije očarava već na prvi pogled. Sva poznata zdanja su masivna i impresivna, a sa impozantnom arhitekturom i impresivnim fasadama Moskva deluje autoritativno i nadasve moćno

Moskva se razmeće svojom bogatom ljepotom…. KREMLJ, CRVENI TRG, Bazilika Vasilija Blazenog, Ljeninov mauzolej, poznati Moskovski metro… samo je dio onoga sto cete imati priliku obici I uzivati u njenoj vjecnoj ljepoti.

 

1. DAN – 28.12.2017. (Četvrtak) Sarajevo – Istanbul - MOSKVA

Okupljanje na MEDJUNARODNOM AERODROMU SARAJEVO u 13:10h. CHECK IN, pasoske I carinske formalnosti… Let na relaciji SARAJEVO – BEOGRAD u 15.10h. Slijetanje na  aerodrom  Nikola Tesla u 16:00h po loka. U 17.00h let na relaciji BEOGRAD – MOSKVA . Slijetanje u Moskvu u  21:50h. Transfer na relaciji aerodrom SHEREMETYEVO – HOTEL. Check in u hotelu 4*. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

 

2. - 4. DAN – 29.12.-31.01.2017. (Petak-Nedjelja) MOSKVA

Doručak. Mogucnost organizacije fakultativnih izleta: PANORAMA MOSKVE: Obilazak grada autobusom uz naseg vodica: Lenjinske gore, Moskovski Univerzitet, Park Pobjede, Hram Hrista Spasitelja, Novodjevičanski manastir...

U nastavku dana mogućnost organizovanja fakultativne posjete teritoriji KREMLJA: crkve Sv.Uspenja, Sv.Blagovještenja i Sv.Arhangela (sa ulaskom u jednu od crkava). Kremlj je grad u gradu, utvrđenje sa karakterističnim zidovima od crvene opeke s visokim kulama, palatama i starim crkvama koje su personifikacija moći i bogatstva nekadašnjeg carstva. Izlet podrazumeva i obilazak Oružane palate, istorijsko-kulturnog muzeja moskovskog Kremlja, Carske riznice sa eksponatima starih ruskih juvelira… SVECANA VECERA za NOVOGODIŠNJU NOĆ: Mogucnost organizacije odlaska u neki od tradicionalnih ruskih restorana uz veceru i pice, ili po odlazak na trg, zavisno od želje grupe. SRETNA NOVA GODINA !!! J... Provod do ranih jutarnji sati. Povratak u hotel. Noćenje.

 

5. DAN – 01.01.2018. (Ponedjeljak)  MOSKVA – Istanbul – Sarajevo

Doručak. Check out hotela. Transfer na relaciji HOTEL – AERODROM SHEREMETYEVO. Check in, pasoske I carinske formalnosti. Let na relaciji MOSKVA – BEOGRAD sa polaskom u 11.50h, I slijetanjem u Beograd u 12.50 h po lokalnom vremenu. Let na relaciji Beograd – Sarajevo 13.50, sa slijetanjem u Sarajevu u 14.40.h

 

CIJENA ARANŽMANA

 

 

HOTEL

CIJENA ARANŽMANA

 

HOTEL MOSCOW HOLIDAY 4* ili hotel slične kategorizacije

 

 

 

899,00KM

* NAVEDENE CIJENE SU PO OSOBI

CIJENA UKLJUČUJE:

·      AVIO LET NA RELACIJI SARAJEVO-BEOGRAD-MOSKVA-BEOGRAD-SARAJEVO na redovnoj liniji AIR SERBIA

·      4 noćenja sa doručkom  u hotelu

o    4* hotel MOSCOW HOLIDAY ili hotel slične kategorizacije

·      https://www.moscow-holiday.com/

·      Transfer modernim turističkim autobusima na relaciji AERODROM SHERMETYEVO – HOTEL - AERODROM

·      Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

·      Aeordomske taxe 175KM

·      Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje...

§  PANORAMA MOSKVE

§  KREMLJ

§  SVECANA VECERA

§  PANORAMSKO KRSTARENJE RIJEKOM

·      Obavezno putničko zdravstveno osiguranje (PZO) 10 KM

·      Doplata za 1/1 (jednokrevetnu) sobu 200 KM

NAPOMENE:

·    Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.

·       Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja UNILINE PLUS DOO SARAJEVO

·      Agencija nije odgovorna za eventualna kašnjenja aviona ili eventualne otkaze ili promjene satnice letova od strane avio kompanije a sve u skladu za Opštim uslovima putovanja.