Otisnimo se u nezaboravnu pustolovinu!

Quad & Offroad avantura Hercegovina

NOA Morine - Quad & Offroad Adventure Hercegovina JEDINSTVEN DOŽIVLJAJ ISKONSKE NETAKNUTE PRIRODE

Već od 50 € Prirodne ljepote Hercegovine postale su jedna od glavnih turističkih atrakcija ovog dijela Europe. Ljubitelji adrenalina, svježeg zraka, oku najugodnijih prizora netaknute prirode u velikom broju kreću u avanture terenskim vozilima, quad-ovima, buggy-em, motorima i biciklima kako bi sve to osjetili na jedinstven i poseban način.
 
Visoravan Morine poznata kao ‘Europski Tibet’ nezaobilazan je dio ruta. Na putu ka ovom bajkovitom prostranstvu obilazi se Ovčiji brod koji datira iz 16. vijeka, vrhovi Zimomor i Jakomir te nekropola – Svatovsko groblje. Iz ponude se izdvaja nezaboravna dvodnevna tura s obilaskom 9 jezera Zelengore. Crvanjsko jezero, Kladopoljsko jezero, Kotlaničko i Štirinsko jezero, Jugovo i Orlovačko jezero, Crno, Bijelo i Trnovačko jezero sa okolnim pejzažima su razglednice koje se pamte cijeli život. 
 
Tu su i jednodnevna i trodnevna tura, ali i mogućnost organizovanja individualnih tura. Posjetioci će uživati u ogranskoj domaćoj hrani i prilici da saznaju istorijske činjenice i mnoge avanturističke priče o Hercegovini.U zavisnosti od želje organizuje se kampovanje ili noćenje u planinskoj kolibi, uz logorsku vatru i provod uz muziku. Mi ćemo se pobrinuti za foto i video uspomene sa ovog izleta! Cijene se kreću od 50 € za poludnevne ture, 70 € za jednodnevne pa do 225€ za trodnevne obilaske! Za sve informacije o detaljnom planu ruta i cijenama kontaktirajte nas na nebotours@bih.net.ba ili na broj 033 / 551 - 160 Otisnimo se u nezaboravnu pustolovinu!