Nebo-Tours je kompanija za organizovanje putovanja i licencirani IATA tur operator koji svojim klijentima pruža niz usluga.

Avio karte, smještaj (od hotela sa 3-4-5 zvjezdica, luksuznih vila do malih obiteljskih hotela, apartmana, smještaja kod kuće i ruralnog smještaja); konferencije i poticajna putovanja, paket aranžmani, transferi i iznajmljivanje automobila, kao i konsultantske usluge u različitim oblastima koje se odnose na održivi turizam i ekološku ekonomiju.

Iako je Nebo-Tours relativno nova agencija u Bosni i Hercegovini (osnovana u maju 2008.) – uspješno se razvila od male turističke organizacije koja se prvenstveno bavila prodajom avio karata do jedne od najboljih korporativnih turističkih organizacija u Bosni i Hercegovini.

Korporativna putovanja

Korporativna putovanja čine dominantan udio u cjelokupnom turističkom poslovanju naše kompanije. Upravljamo budžetima za putovanja nekoliko velikih nacionalnih i multinacionalnih kompanija. Naš veliki obim poslovanja omogućava nam da efikasno upravljamo putnim budžetima nekoliko multinacionalnih kompanija i multinacionalnih banaka u njihovu korist. Naša kompanija pruža integrirano upravljanje putovanjima / savjetodavne usluge za više od 50 korporacija.

Naše podružnice specijalizirane su za sprovođenje procedura putovanja po mjeri za svaku kompaniju, čime se vrše značajne uštede.

Na osnovu zahtjeva i obima poslovanja, korporativni klijenti se uslužuju ili tako što imaju posvećen tim za odnose koji redovno posjećuje ured klijenta ili ima posvećenog i stručnog konsultanta za putovanja s centraliziranim sistemom rezervacija koji se nalazi na lokaciji klijenta kao „implantat“.

Naša kompanija pruža kupcima kompletan set proizvoda za sve njihove potrebe putovanja:

  • Rezervacije avionskih karata
  • Hotelske rezervacije
  • Servise na destinaciji koji uključuju razgledanje, rent-a-car, transfere itd.
  • Viza usluge
  • Konfrencija / Incentive tour aranžmani
  • Zamjena deviza
  • Osiguranje


Avanturistička putovanja

Nudimo inovativni program paket aranžmana (u trajanju od jednodnevnih izleta do 14 dana unaprijed organizovanih i prilagođenih tura) s ciljem preprodaje putem internet stranica za avanturistički turizam, veletrgovaca putovanja, regionalnih i međunarodnih turističkih agencija. Odjel je razvio itinerere koji se kreću od lakih do izazovnih i imaju različite kombinacije kulturnih/prirodnih aktivnosti.
Osoblje zaposleno u agenciji ima iskustvo u radu u međunarodnim organizacijama, sa državnim i lokalnim vlastima, implementacionim partnerima i timovima tehničke pomoći. Imamo znanje, iskustvo i prave cijene!

Kontaktirajte nas